Veronica Nilsson

Vår vardag

Högbo rasspecial och appell tävling

2019-09-08

Jag tänkte, går det så går det

Tar mig iväg till Bollnäs för att tävla Karma sin allra första tävling, appell spår. Vi har inte varit överens under dessa 2 år, får jag nys om nu, men men

Spår fick hyffsat med tanke på vår träning. Lydnad var hon grym. Men tyvärr inget godkänt resultat. Men för henne och mig var det mer än godkänt. Nu vet jag vad hon går för när det gäller tävling, och det är full fart framåt. NÖJD!

 

Så när vi ändå var i krokarna så stannade vi kvar i Höbgo på vägen hem för att ställa ut på klubbens rasspecial med Domare Viehoff

Det var en riktig katastrof. Tänk att en hund kan ändrar så mycket på 1 vecka. Helgen innan var vi ju som sagt på en av ADRK största Rottweiler utställning med mycket erfarna domare/rasspecialister där Karma fick exellent båda dagarna av 2 olika domare. Men när vi kommer till en liten utställning i Sverige med en erfaren domare så åker hon ut med et GOOD, det är ju knapt rastypiskt.

Ja denna värld är väldigt mycket tycke och smak

Det tråkiga är att denna domare kastade ut både det ena och det andra, så många besvikna utställare, så han kommer nog inte få många anmälda nästa gång han kommer till sverige, om han kommer ;)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)