Veronicas Hundbyrå

Vår vardag

Utställning Tyskland

2015-08-27

Den 27 augusti åkte jag och Malin ner mot Tyskland för att ställa ut Ester och Tiger. Jag har varit på denna utställning för många år sedan då jag ställde Paula, Malin har aldrig varit där. Det är en upplevelse. ALLA stora och kända hundar finns på plats, så kul att få se dem live isf fb som det annars blir.

Detta är alltså en STOR utställning för vår ras Rottweiler som hålls varje år på blandade platser, i år var det Dusseldorf.

Vi mellanlandade i Falsterbo, underbart vackert. Och åkte sedan vidare fredag morgon. Framme på em och checkade in på hotell.

Lördag: 26 grader varmt och sttrålande sol var det dax för Ester att gå på utställningen. Uppfödaren Gerard ställde henne och jag aggerade handler utanför. Hon gjorde ett grymt bra jobb. Placering 4 av 30 hundar i unghundklass. DET är riktigt stort. Mitt <3

På söndagen var det "bara" typ 40 grader ut, och nu var det Tiger tur att entra ringen. Han gick i brukslass, och här kan du tänka dig stora hundar. Tiger såg ut som en tik jämfört med dem. Vilka grabbar. Han fick vg men skötte sig som vanligt kanon. Denna domare villa ha större killar, men det roliga är att folk utanför ringen kom fram och sa att detta var en snygg hane som rörde sig bäst i klassen. DET är värt mycket

Resan gick hemåt under söndag em, med stopp i Falsterbo som innan. Sen var vi hemma, trötta och nöjda på måndag em.

Nu laddar vi för att kunna komma iväg även nästa år. Jag hoppas att det kan bli i staden Rottweil, skulle vara intressant att se!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden