Veronicas Hundbyrå

Vår vardag

Lydnad klass 1

2015-08-20

I går var jag och Zally till Gnesta-Trosa för att tävla lydnad klass 1. Vi var laddade och åkte iväg. Kom bara strax utanför Enköping så var det stopp i 40 min pga vägarbete. Ringde klubben och meddelade att vi kunde bli sena. De var hur trevliga och samarbetsvilliga. Skulle invänta oss om det behövdes!

Vi kom loss och körde på som bara den. Kom fram 5 min efter samling. De hade fixat så jag kunde starta sist. perfekt!

Då Zally inte är så lätt att tävla så har man ingen aning om hur det ska gå. Domaren dömde hur hårt som helst på hundar innan så pulsen steg. Men jag bestämde mig för att gå in och visa vad vi kan (har jag tur så tänker Zally lika).

Denna tävlig var en av de bättre hon ha gjort. Hon kan moment, men kan välja att inte vara på samma planet som jag. På denna tävling så var hon med hela tiden.................En undebar känsla när man kliver av planen, och alla utanför grattar till en bra prestation. DET är värt mycket.

Med lite missar här och där så fick vi ihop 167p och fick nu vårt LP1!!!! Med tanke på hur hårt domaren dömde så är dessa poäng värt mycket

I dag ska vi ge oss på klass 2 trotts att vi inte är klara. Vi behöver komma ut och få en bra dag, och det kan vi få nu när jag vet att vi inte är helt klara och då spelar poäng ingen roll, utan vi är ute efter en bra känsla

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden