Veronicas Hundbyrå

Vår vardag

Patrull SM

2015-09-02

Efter Tyskland bvar jag bara hem och packade om väskan för att åka på

PATRULL SM I TÅNGA-HED 4-6/9-15


Så där ja, nu fick jag som jag ville. Det blev en revansch på patrull SM i år från förra året.
Just Ask Zally och jag tävlade patrull SM förra året i Boden, det gick så där poängmässigt. MEN hon ställde upp och gjorde det hon kunde så himla bra, så jag är nöjd. Vi kan inte mera än så här!
 
Så i år var vår tanke att få till det ännu bättre, och så blev det. Med tanke på hur lite vi har tränat och hur lite erfarenhet vi har i detta så gjorde vi så gott vi kunde, och fick även denna gång så mycket poäng som vi var värda. Men sen kan det alltid gå bättre och man vill ha mera. Vår rutin som inte är den bästa eller våra nerver som kraschar, så blir det som det blir.
 
Mitt första mål var att komma runt i spåret, och vi hade sådan tur att få starta med spår på lördag morgon, det passar oss bra. Och även denna gång. Alla apporter inom tid med väldigt god marginal. Jag bara skrek rakt ut när vi kom till slutet, vilken härlig KÄNSLA! Nu tänkte jag att resten är bara bonus. Lydnad på em som inte gick lika bra. Damen i fråga tyckte att hon var nöjd med sitt spår, så varför ska vi göra lite till. Detta var nått som jag såg lite över lag under denna helg, måste vi träna bort. Så Zallys  2a namn blev, nöjd. 
Det är så spännande att man kan följa resultat listan under hela dagen, och den ändras snabbt. Vi låg på en 4e plats under dagen, senare på 7e.
På söndagen började vi med patrullstig på morgonen. Blåste storm ute, men inte i skogen, så det var alldeles lagom vind. Här har Zally varit lite nonchalant i ljud på träning, så jag höll tungan rätt i munnen och vi fick ett ljud, något sent, MEN hon tog det. Hur lyckliga var vi inte då! Även vind fick vi. Så med detta betyg på stigen inväntade vi sakletning på em. 
Även här så låg vi bra till på resultat listan, men som sagt man vågade inte hoppas nått för det går fort ibland att halka ner.
Sakletningen var svårt, det var bara 7 av 30 som fick betyg i detta. Zally hittade bara en hockeypuck, så här blev det inte många poäng. Hade vi bara.............så.............
Nu slutade vi med en 11e placering av 30 startande, så vi är så nöjda
 
GRATTIS till de andra Rottweiler som startade
 
Nästa år...................

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden